ØSTBROEN

Skærmbillede 2024-05-24 kl. 15.00.08
40117391

CHRISTINA.KJAERSGAARD@randers.dk

Jeg er 53 år gammel. Jeg bor i Randers, er gift med Michael og vi har børnene, Line, Nicolaj og Malthe. Jeg er bachelor fra Århus Universitet i Økonomi/statskundskab og har sidenhen læst til lærer.

Jeg har været medlem af Randers Byråd i 10 år. Jeg interesserer mig for velfærdssamfundet, og herunder hvordan vi på den mest intelligente måde forvalter borgernes skattekroner.

Jeg brænder for børn og unge. Deres liv og uddannelse. Vigtigheden af “at lære at lære”, dannelse, opdragelse og det at gøre sig umage. Deltagelsesmuligheder for alle, de højtbegavede, de praktisk begavede og de børn og unge, for hvem skolen er et helvede.

Jeg er optaget af sundhed. Fysisk og mental sundhed. Jeg er optaget af vigtigheden af søvn, som er et basalt behov for alle mennesker, men som nutidens fristende digitale platforme udfordrer for både børn, unge og voksne mennesker. Manglende søvn koster på det mentale sundhedsbarometer og det koster penge i form af manglende effektivitet og ydeevne for os alle.

Omsorg for vores ældre mennesker ligger mit hjerte nært. Vi er som samfund optaget af behandling, hvorimod omsorgs-Danmark er blevet institutionaliseret. Ensomhed i alderdommen er et tema, som vi bør italesætte.
 
Tranport fra A-B, fra arbejde til hjemmet mm er for de fleste at betragte som spildtid. Derfor er jeg optaget af gode trafikale løsninger, som gør hverdagen nemmere for familierne og pendlere i Randers Kommune. Derfor mener jeg, at vi skal spare op til en Østbroforbindelse i Randers.
 
Mit menneskesyn og ideologiske verdensbillede er konservativt. Individet skal have størst mulig frihed og ansvar for eget liv. Samfundet skal tage ansvar overfor de svageste. Familien er af stor betydning både for den enkelte og for samfundet. Økonomisk ansvarlighed og uafhængighed er fundamental for mig.

Byrådets 2. behandling af budget 2024-2027, 12. oktober 2023

Se video af ØSTBROENs indlæg

Byrådsmøde d. 26. juni 2023 – Punkt 209

Aftale om drift af skøjtebanen

Byrådsmøde d. 13. juni 2022 – Punkt 275 / Byrådsmøde d. 20. juni 2022 – Punkt 289

Forslag fra en række partier og lister i byrådet om skolevægring

Læserbrev, Amtsavisen, 17. december 2021

Jeg er konservativ af hele mit hjerte, men …

Af Christina Kjærsgaard

Læserbrev, Amtsavisen, 16. december 2021

Åbent brev til Daniel Madié – de nødvendige spørgsmål

Læserbrev, Amtsavisen, 13. december 2021

Amtsavisen bør undskylde