FARID SAHEL

Jeg hedder Farid Sahel og er 19 år gammel.

Jeg stiller op som kandidat til kommunalvalget, fordi jeg mener og tror på, at borgere i Randers Kommune fortjener bedre!

Lysten og passionen for at være politisk engageret, og nu at stille op til kommunalvalget, er blevet skabt på baggrund af lang rejse herunder gennem min opvækst og mit engagement med det omkringliggende samfund. At vi som vælgere selv udpeger vores politikere, og dermed har den demokratiske mulighed for forandring, er det bedste for vort kommunale selvstyre og demokrati, ikke desto mindre er det en ikke farbar vej, hvis denne magt er i hænde på de samme politikere i årevis.

Trods min unge alder er jeg fuldt bevidst om det store ansvar og forventning der er, såfremt jeg får tillid fra jer vælgere om at bestride et politisk embede. Jeg mener alder er underordnet så længe man er formet af de rigtige værdier og har kampgejsten til at kæmpe for borgerne.  

Ud over Østbro kontra ”Klima”bro, så har stor interesse for ældre-, social- og beskæftigelsesområdet:

– Alt for ofte hører man om triste livsskæbner, som kunne være undgået, hvis man havde sat tidligere ind med rette hjælp og støtte.

– Alt for ofte presses sygdomsramte borgere i arbejde helt uden mål, uden mening og uden hensyn til sygdom.

– Alt for ofte er der ældre, som ikke får gjort rent, ikke kan komme i bad, ikke kan komme ud, ikke har social omgang med andre. Der skal en helt anden indstilling til ældreplejen. Vi skal hilse nye idéer velkommen, hvis de kan gavne vores ældre eksempelvis via bedre sammensætning af boliger og anden fælleskabsformer.

Jeg håber, at DU vil vise mig din tillid og hjælpe mig videre i mit forsøg på at forme en bedre fremtid!

Se hvem jeg stiller op sammen med på LISTE Q – ØSTBROEN ved at klikke på billedet nedenfor: