Alle de nedenstående links er links til rapporter på eksterne hjemmesider. Vi kan derfor ikke garantere, at de bliver ved med at virke – men vi hører gerne, hvis der er problemer:

  • Randers Kommune har lagt en del rapporter frem på kommunens hjemmeside under overskriften “Processen indtil nu”, herunder de rapporter, der ovenfor er markeret med et “*”. Det er vigtigt at være opmærksom på, at datoerne der står på denne hjemmeside er datoerne for, hvornår rapporterne er blevet udarbejdet. Desværre er mange af rapporterne, som der er meget relevante for Klimabroen – herunder de ovennævnte samfundsøkonomiske analyser for Klimabroen og Østbroen, samt trafikanalyser – først blevet lagt lagt frem i December 2020, midt i en igangværende høring om “Infrastrukturplan 2020”, og længe efter at høringerne om “Ny Havnevej” og “Udviklingsplan for Flodbyen Randers – Byen til Vandet” forlængst var overstået. Linket til denne oversigt kan findes her.
  • Der er et meget interessant projekt i gang i Aalborg omkring en 3. Limfjordsforbindelse, som på mange måder minder om Østbroen – bortset fra at projektet er væsentligt større (6,8 mia i 2017 priser – kan ses her), og forrentningen er lavere (jf. ovennævnte sammenligning som Kraka lavede i 2018 – kan også ses her) end de tilsvarende tal for Østbroen. Link til info om projektet kan findes her.